PROVA MOZZARELLA

Вистинска класика меѓу италјанските кашкавали е сигурно Моцарелата. Нејзините корени се губат во антиката, но само во ренесансата имаме вистински подем на истата. Моцарелата е свеж кашкавал произведен со вистинско квалитетно свежо млеко. Prova пицерија ви нуди моцарела премиум произведена со највисоки стандарди која ќе ги задоволи сите гурмани. Пробајте да ја користите со вашите омилени рецепти или експериментирајте нови!

Prova Mozzarella сочна, вкусна и природна!

Call Now