Vegetariana

доматен сос, PROVA моцарела, пиперка , тиквички
  • 250.00 ден
  • Стандард 32cm 250.00 ден
  • Фамилијарна 52cm 550.00 ден

доматен сос, PROVA моцарела, пиперка , тиквички

Call Now