Carbonara

сланина, јајце, пекорино, бешамел

Ragù (Bolognese)

PROVA пелати, рагу од телешко мелено месо, пекорино

Pesto

сос од босилек, пекорино

Pummarola

PROVA пелати, лук, босилек

Salmone

чаден лосос, бешамел, копар

Tonno

PROVA пелати, бешамел, туна, копар

Lasagna

PROVA пелати, рагу од телешко мелено месо, PROVA моцарела

Quattro Formaggi

PROVA моцарела, горгонзола, монтазио, пекорино, бешамел